Alle kan melde sig som del af en træfgruppe på det træf, som man måtte ønske at være med til at planlægge. Som regel er man mellem 4 og 6 i en træfgruppe, og med støtte fra bestyrelsen står man for at bestemme ønsket lokation, udvikle et spændende program, indgå aftaler med lokale samarbejdspartnere, instruktører og kursusudbydere samt få logistik, sikkerhedsforanstaltninger og budget på plads.
Det er en stor, men også meget lærerig indsats, der ligger bag hver eneste træf, og heldigvis synes lysten til prøve kræfter med det frivillige arbejde at trives godt i vores forening.
Resultaterne af anstrengelser bliver også ved med at imponere – som fx på sommertræffet i den svenske skærgård i sommeren 2019, hvor de 400 deltagende medlemmer bl.a. kunne lære disciplinen ’Rock-hopping’, som er manøvrering mellem klipper og mæske sig i fisk og skaldyr under festmiddagen lørdag aften.
Vi har lavet en træfmanual med masser af gode råd, vejledninger og nyttig information. Den kan man downloade herunder og få sig et overblik over, hvad det indebærer at arrangere træf.
Igangværende træfgrupper kan også downloade og udfylde udgiftsbilaget og sende det til bestyrelsens kasserer ved afslutning af træffet.